Продажба на половни автомобили

Најнови автомобили

Посредување при продавање

Доколку сакате да го продадете своето возило, Вие можете да не контактирате и ние ќе се погрижиме за целокупниот процес на продажба.

Зошто да не одберете нас ?

Неувезени автомобили

Нашата цел е да ви обезбедиме најдобро возило со мала километража, редовно сервисирани и во добра состојба.

Сервисирани автомобили

Секој автомобил што го имаме на располагање е претходно проверен од нашиот тим на професионални механичари

Посредување

Доколку сакате да го продадете своето возило, контактирајте не и ние ќе се погрижиме за целокупниот процес на продажба.

Откуп

Вршиме откуп на неувезени и редовно сервисирани возила по најдобри цени според моменталниот пазар.

Со ЕМ КАРС имате ОПЦИЈА :

СТАРО за НОВО

Нашата компанија нуди замена старо за ново со ваша или наша доплата во зависнот од брендот, годината и состојбата на вашето возило.