КОИ СМЕ НИЕ ?

Добредојдовте на веб-страницата на ЕМ КАРС, вашиот прв избор за квалитетни половни автомобили. Ние сме компанија базирана во Скопје, Македонија, но нашите услуги се распространети низ целата држава. Нашата цел е да ви обезбедиме најдобро возило, со посебен фокус на автомобили со мала километража, редовно сервисирани и во добра состојба.
Како компанија, ние го разбираме значењето на купувањето на автомобил и неговото влијание врз вашата секојдневна мобилност и живот. Затоа, секој автомобил што го имаме на располагање е претходно проверен од нашиот строг тим на професионални механичари. Само автомобили кои се докажани за квалитетни и ги надминуваат нашите стандарди се изложени на нашата веб-страница.
Со цел да го обезбедиме вашето задоволство, ние не само што продаваме автомобили, туку исто така и откупуваме возила по добра цена. Ако сакате да го продадете своето возило, вие можете да не контактирате и ние ќе се погрижиме за целокупниот процес на продажба. Од оценување на возилото до преговори со потенцијални купувачи и изработка на потребните документи, ние ќе бидеме вашите партнери секој чекор од патот.
Ние го почитуваме вашето време и ја цениме вашата доверба. Затоа, секогаш ќе се потрудиме да ви обезбедиме сигурен и едноставен процес на купување или продавање на автомобил. Нашиот пријателски и професионален тим е спремен да ви помогне и да одговори на сите вашите прашања, бидејќи вашето задоволство е нашата најголема награда.

ЕМ КАРС

Изберете го автомобилот што најмногу Ви прилега