Доколку сакате да го продадете своето возило, Вие можете да не контактирате и ние ќе се погрижиме за целокупниот процес на продажба. Од оценување на возилото до преговори со потенцијални купувачи и изработка на потребните документи, ние ќе бидеме вашите партнери секој чекор од патот.